WinWinWin

Op 18 april 2018 komt de film NICO, 1988 uit in de Belgische bioscopen, met Trine Dyrholm (Festen, The Legacy) in de hoofdrol, en jij kan daar een duoticket voor winnen!

NICO, 1988 is een muzikale roadmovie over de laatste jaren van de iconische zangeres van The Velvet Underground en muze van Andy Warhol.

Singer-songwriter Nico nadert de vijftig en leidt een teruggetrokken leven in Manchester, waar weinig nog doet denken aan haar roemruchte jaren als muze van Andy Warhol en zangeres van The Velvet Underground in de sixties. Ooit werd ze aanbeden vanwege haar legendarische schoonheid, nu maakt ze zich niet meer druk om haar uiterlijk en ook haar carrière lijkt voorbij, tot haar nieuwe manager haar en haar oude band op tournee door Europa stuurt. Nico, 1988 is een muzikale roadmovie over de wedergeboorte van een dappere en eigenzinnige artiest, moeder en vrouw achter het icoon.

Bekijk hier alvast de trailer:

Ja, ik wil kei graag de super interessante nieuwsbrief van Bilbo ontvangen! (Altijd op de hoogte van nieuwe releases, nieuwe wedstrijden, nieuwe midprice acties,...)